a partnership    fia lemans
EN / FR
Home > Races > 24 Heures du Mans > Timetable

Timetable

Last update : 2016/05/30

SUNDAY, JUNE 5th
Begining End Race Session Duration
09:00 13:00 Test Day   4h
14:00 18:00 Test Day   4h
 
WEDNESDAY, JUNE 15th
Beginning End Race Session Duration
16:00 20:00 24 Heures du Mans Free practice sessions 4h
22:00 00:00 24 Heures du Mans Qualifying practice sessions 2h
 
THURSDAY, JUNE 16th
Beginning End Race Session Duration
19:00 21:00 24 Heures du Mans Qualifying practice sessions 2h
22:00 00:00 24 Heures du Mans Qualifying practice sessions 2h
 
SATURDAY, JUNE 18th
Beginning End Race Session Duration
09:00 09:45 24 Heures du Mans Warm-Up 45'
15:00   24 Heures du Mans Start of the 84st 24 Heures du Mans 24h

WEC'S PARTNERS

All about 24 Heures du Mans

2017 SEASON

Calendar

Race